Karbantartási szolgáltatásunk részletei:

 

  1. Biztonsági mentés: Cégünk az adott honlapról biztonsági mentést készít, ami érvényes a tárhelyen lévő tartalmakra, illetve az SQL adatbázisra. Az elkészült biztonsági mentést cégünk tárolja. 
  1. Weboldal helyreállítás: Amennyiben a weboldalt támadás éri, az 1-es pontban meghatározott biztonsági mentésből cégünk a honlapot visszaállítja az eredeti, kezdő állapotnak megfelelően. 
  1. CMS rendszer frissítés: Cégünk vállalja, hogy a CMS rendszerre épült weboldal szükséges frissítéseit havonta leellenőrzi, szükség esetén frissíti. 
  1. Tartalmi bővítés/frissítés: szöveges tartalmak, képes tartalmak, letölthető dokumentumok, videók frissítése az alábbi volumenben (per hónap): 

-      4 db A4es oldal méretű szöveges tartalom feltöltése

-      20 fotó feltöltése a kért pozícióba

-      10 db letölthető dokumentum elhelyezése (pdf, doc)

-      2 db videó beágyazása 

  1. Adminisztrációs felület támogatás: segítségnyújtás az adminisztrációs felület használatában telefonon, emailben, skype-on.

 

A szolgáltatás díja: nettó 10.000 forint/hó Teljesítés határideje: munkanapokon 48 órán belül.

 

Kedvezmény: egy éves előfizetés esetén 20.000 forint kedvezmény biztosítunk. 

 

Plusz szolgáltatásaink 

A következő szolgáltatásainkra egyedi árajánlatot adunk:  

  • Vírus mentesítés
  • Modul bővítés (pl. hírlevél feliratkozás/küldés, űrlap, Fb profil, stb)
  • Menüpontok bővítése
  • weboldal átköltöztetése új tárhelyre 

 

 KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT E-MAILBEN VAGY TELEFONON! (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 20 266 2672)

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. A bezárással, és az oldal használatával, Ön ezt elfogadja.