Ha egy cég bármilyen kereskedelmi tevékenységet folytat, ma már elengedhetetlen hogy egy jól felépített webáruházzal az online piacon is képviseltesse magát. Habár egy online áruház alapvetően hasonló módon épül fel, és működik mint egy tényleges üzlet, azért komoly különbségek is vannak. 

Annak szeretnénk segítségére lenni, aki még csak most tervezi webáruház indítását, és azt sem tudja hol kezdje, hogyan álljon neki.

Ez egy kicsit olyan Indiana Jones-os történet lesz, gondoltam én amikor felmerült bennem, hogy utána nézek hogy nézett ki a világ legelső honlapja. Na de sajnos nem kellett izgalmas kalandokba bonyolódnom, egy keresés a Google-ben elég volt.

A világ első honlapja ugyanis jelenleg is működik. 

Na, erre szoktam azt mondani, hogy ebből két szót nem értettem: CMS, Joomla, Wordpress, Drupal. Három emberfajta van. Egyik tudja, használja. Másik hallott róla, nem használja. Harmadiknak fogalma az egészről, és főleg nem érti, miért kell ezt a cikket elolvasnia. Tulajdonképpen mindháromnak érdemes lehet elolvasni, legfeljebb nem lesz mindig aha élmény.

Persze erre, ha egy honlapkészítő vállalkozást kérdez meg, az azt fogja mondani, hogy határ a csillagos ég. Nincs ez másképp nálunk sem, de az aktuális díjcsomagjainkat a megfelelő helyen megtalálják az oldalon (inkább Mars, mint Plútó).

Itt inkább azt gyűjtöttem össze, hogy összességében mibe kerül egy magánszemély, vagy egy vállalkozás számára honlapot elkészíteni és aztán azt fenntartani. Természetesen határ a csillagos ég, épp ezért egy viszonylag egyszerű kb. 10 menüpontos honlapból, és az ehhez kapcsolódó szokásos igényekből indulok ki (nem webáruház, nem portál, nem pörög, nem forog és nem beszél vissza).

Főleg azok számára érdekes a kérdés, akik nem rendelkeznek, még nem csináltattak maguknak honlapot. Arra gondoltam, hogy a kedvükért részletesen leírom a folyamatot, szétbontva a feladatköröket, és megmagyarázva a sokszor hallhatott, mégis tulajdonképpen ismeretlen szakkifejezéseket. Ügyfél alatt a honlap tulajdonosa, mi alatt a honlapkészítő cég értendő

Egész évben tartó akciónk keretében, most kedvező áron kerülhet előrébb a Google keresőjében!

Az mindenki számára egyértelmű, hogy az interneten böngészők, egyre inkább a mobil eszközöket részesítik előnyben. 

A virtuális és kiterjesztett valóságot megjelenítő eszközök a legnépszerűbb hardverek idén, 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. A bezárással, és az oldal használatával, Ön ezt elfogadja.